LED-scherm huren

Wilt u een led-scherm huren? Een LED-scherm aanhangwagen is een aanhanger met daarop een LED-scherm dat indoor en outdoor te gebruiken is. D.m.v. de aanhanger is het LED-scherm mobiel en zo kunt u hem overal plaatsen: bij uw bedrijfspand, festivals en bijvoorbeeld braderieën. Wilt u graag een LED-schermaanhanger huren? Bel ons dan gerust of neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Of u nu een sport-, cultuurevenement of een braderie organiseert, een feest, show, of een bedrijfspresentatie of open dag hebt, onze schermen kunnen uw boodschap eenvoudig aan een groot publiek verspreiden. Onze hoge resolutie schermen zijn 6m2. Ze dienen voor zowel  indoor als outdoor gebruik. Onze schermen komen uit het dak van onze aanhanger,  dit maakt ze eenvoudig te verplaatsen. 

Professioneel advies

Een LED-scherm kan vele vragen opwekken. Schroom er dan ook niet over om professioneel advies te vragen. Samen kunnen we kijken naar uw wensen en welke oplossing er het meestgeschikt is in uw situatie.

Ons team

Wij werken met ons ervaren team dat al 25 jaar meedraait in de signwereld. Daarbij hebben wij jonge en kundige creatievelingen toegevoegd. Door een mix van dit team, kunnen wij u de leukste creatieve content bieden.

Hoge kwaliteit

Omdat Recla-LED staat voor kwaliteit, bieden we onze klanten enkel LED schermen van een hoge resolutie aan. Dit houdt in dat we enkel de beste schermen verhuren, zodat wij een optimale kijkervaring kunnen garanderen.

Hoge kwaliteit LED-scherm

Met een Recla LED-scherm laat u uw bedrijf of evenement weer helemaal tot leven komen. Wij bieden u enkel de beste kwaliteit led-schermen, voor zowel binnen- als buiten gebruik. Onze LED-scherm aanhangwagens zijn eenvoudig te gebruiken en verplaatsen. Daarnaast kunt u uw beelden enkel in de beste kwaliteit tonen door middel van de hoge kwaliteit van het LED-scherm. 
De huurprijs van het scherm is op aanvraag. Deze huurprijs hangt namelijk af van verschillende punten:

– De afstand naar de locatie
– De grafische opmaak van de advertenties
– Huur per dag, week, weekend, weken of maanden