Adverteren via een LED-scherm

Bent u op zoek naar een goede advertentiemogelijkheid? Dan is adverteren via een LED-scherm aanhangwagen wat voor u. De locatie van onze Led-scherm aanhanger heeft een groot bereik. U kunt zo voor een kleine prijs een grote impact maken. 

Onze hoge resolutie schermen zijn 6m2.
 Dit zorgt ervoor dat uw boodschap duidelijk zichtbaar is en uw doelgroep uw boodschap ziet van een grote afstand. Samen met u kijken we naar de beste content voor op het scherm, zodat er effectief gebruik wordt gemaakt van het LED-scherm en de passanten de juiste boodschap binnenkrijgen.

Voordelen van onze Led-scherm aanhangwagen:

– Zichtbaarheid, beweging trekt aandacht; u kunt ook kiezen voor een bewegend beeld op het LED-scherm.
– Snel wisselen, de reclame op het scherm kan super snel gewisseld worden. Dit kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld op korte termijn een andere advertentie wilt laten zien.
– Bepaalde tijd, Uw boodschap is zichtbaar voor zolang u wilt. Dit kan gaan om dagen, weken of maanden.
– Herhaling, door het digitale reclamebord wordt uw boodschap continu herhaalt. Dit is erg belangrijk als het gaat om het adverteren.

Professioneel advies

Een LED-scherm kan vele vragen opwekken. Schroom er dan ook niet over om professioneel advies te vragen. Samen kunnen we kijken naar uw wensen en welke oplossing er het meestgeschikt is in uw situatie.

Creatieve content

Wij werken met ons ervaren team dat al 25 jaar meedraait in de signwereld. Daarbij hebben wij jonge en kundige creatievelingen toegevoegd. Door een mix van dit team, kunnen wij u de leukste creatieve content bieden.

Hoge kwaliteit

Omdat Recla-LED staat voor kwaliteit, bieden we onze klanten enkel LED schermen van een hoge resolutie aan. Dit houdt in dat we enkel de beste schermen verhuren, zodat wij een optimale kijkervaring kunnen garanderen.

Advertenties

Met een advertentie via dit LED-scherm kunt u uw bedrijf of evenement optimaal promoten. Het LED-scherm kan zich op diverse plaatsen in de achterhoek bevinden. De advertenties worden gerouleerd en worden per keer 6 seconden getoond. 

De schermen staan iedere dag aan van 6.00 – 23.00 uur.
Hierbij even een voorbeeld: 1x per minuut -> 60x per uur -> 810x per dag. U kunt maximaal 10 verschillende advertenties laten zien per maand. Zo is er geen sprake van continu dezelfde advertenties.